Özel Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümü nedeniyle hazırlamış olduğumuz anma törenimizi gerçekleştirdik. Törenimiz 09.05’te bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kurucu Temsilcimiz Sayın Sibel Erşeker, Okul Müdürümüz Sayın Çiğdem Öntaş ve Tarih Öğretmenimiz Sayın Fatma Özer günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdiler. Sonrasında ise törenimiz oratoryolar, şiirler, Atatürk’e mektuplar, drama gösterileri, barkovizyon gösterileri, öğrenci konuşmaları ile devam etti. Törenimizin son bölümünde ise zeybek gösterisini hep birlikte izledik ve ardından Müzik Öğretmenimiz Sayın Fatma Taner yönetiminde okul koromuzdan Atatürk marşları dinledik.