ÖZEL MAHMUT ÖN ORTAOKULU ve ÖZEL MAHMUT ÖN ANADOLU LİSESİNDE 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Özel Mahmut Ön Ortaokulu ve Özel Mahmut Ön Anadolu Lisesinde 9 Eylül 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış töreni ile 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı  başladı. Açılış töreni bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı’mızın okunması ile başlarken akabinde Kurucu Temsilcimiz Sayın Sibel Erşeker’in açılış konuşmaları ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Okul Müdürümüz Sayın Çiğdem Öntaş ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Sayın Aynur Muslu yaptılar.2019 mezunlarımızdan sevgili öğrencimiz Volkan Aydemir ise bir üniversiteli olarak arkadaşlarına seslendi. Özel Mahmut Ön Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hicran Özbakır’ın 2019-2020 Akademik Kadrosunu tanıtması ile programımız son buldu.