Özel Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak 23 Şubat Cumartesi günü Bursa gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz sabahın ilk saatlerinde Tarihi Cumalıkızık Köyü’nde kahvaltılarını yaptılar ve rehberler eşliğinde köyü gezerek bölge hakkında bilgi edindiler. Ardından yine rehberler eşliğinde Uludağ Kayak Merkezi’ne geçildi. Öğrencilerimiz orada kayak yapma ve Uludağ’ı gezme fırsatı yakaladılar. Öğleden sonraki saatlerde ise Bursa şehir merkezine geçildi. Yeşil Türbe, Yeşil Cami, Tophane, Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbeleri, Ulu Cami başta olmak üzere Bursa’nın tarihî ve turistik mekanları gezilerek öğrencilerimiz bu mekanlar hakkında tur rehberlerimiz tarafından bilgilendirildiler. Bursa’da yenilen akşam yemeğinin ardından dönüş yolculuğuna geçildi.