Özel Mahmut Ön Anadolu Lisesi ve Ortaokulu, yıllarını eğitime adamış duayen öğretmen Sayın Mahmut Ön önderliğinde, tecrübeli eğitim kadrosuyla 2015-2016 Öğretim Yılında, eğitim-öğretim hayatına farklı bir tarz getirmiştir.
Okulumuz, tüm genel seçme ve yerleştirme sınavlarına herhangi bir ek desteğe ihtiyaç bırakmayacak bir öğretim verirken aynı zamanda öğrencilerin entelektüel alt yapılarını oluşturacak tüm aktivite ve faaliyetlerini sürdürmektedir.
Hızlı değişim ve gelişmelerin, çok kanallı bilgi akışının yaşandığı 21. yüzyılın küreselleşen ve küçülen dünyasında Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak hedefimiz, öğrencilerimizin sevgi-saygı ortamında, kendini iyi ifade eden, hızla değişen teknolojiyi iyi kullanabilen, yabancı dili evrensel bilgi denizinden yararlanacak düzeyde anlayan ve yorumlayan, araştırmacı, proje geliştiren, sunum becerisine sahip, kendini yenileyen ve geliştiren, etik değerleri olan, üretken, rekabetçi, özgüveni olan, inisiyatif kullanan, sorgulayıp düşüncelerini özgürce ifade den, demokratik, dürüst, güvenilir, ahlaki değerlere önem veren, evrensel değerleri benimsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber edinmiş, çok yönlü, kendine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleridir.
Mahmut Ön Okulları olarak her çocuğun ayrı birer değer olduğu noktasından hareket ettik. Bu doğrultuda okullarımızda öğrenim gören her öğrencimizin başarılı bir geleceğe büyük ve sağlam adımlarla yürüyen, gençler yetişmesini amaçladık.
Başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeniz dileğiyle.

Saygılarımla,
H. Çiğdem ÖNTAŞ