LİSELERE GEÇİŞ SINAVI VE ERGENLERLE İLETİŞİM SEMİNERİ
Sayın Velimiz;
Okulumuz, Müdür Yardımcısı Hicran ÖZBAKIR’ın LGS (LİSEYE GEÇİŞ SINAVI) ve okulumuz Psikolojik Danışmanı Gülçin Boztürk’ün Ergenlerle İletişim sunumuyla 5 Ekim Cumartesi saat 10.00 ve 11.30 arası gerçekleşecek olan seminerimize davetlisiniz

ÜNİVERSİTELERE GEÇİŞ SINAVI (AYT TYT) VE AİLE İÇİ İLETİŞİM
Sayın Velimiz;
12.Sınıf öğrencilerimizin hazırlandığı üniversite sınavına yönelik yapılan çalışmalarımız, sınav sistemi ve aile içi iletişim seminerimize okulumuz Psikolojik Danışmanı Gülçin Boztürk’ün sunumuyla 5 Ekim Cumartesi saat 12.30 ve 13.30 arası davetlisiniz.

ERGEN EBEVEYN İLETİŞİMİNDE ÖDÜL VE CEZA SİSTEMİ
19 Ekim Cumartesi saat 11.00’de okulumuz Psikolojik Danışmanı Gülçün Boztürk’ün sunumuyla 5, 6 ve 7.Sınıf velilerimize “Ergen Ebeveyn İletişiminde Ödül ve Ceza Sistemi” seminerimiz gerçekleşecektir.

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE ZAMAN YÖNETİMİ
2 Kasım Cumartesi saat 11.00’de 9 ve 10.Sınıf velilerine Verimli Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi seminerimiz gerçekleşecektir.

ERGEN VE SINAV ÖĞRENCİSİ İLE İLETİŞİM
2 Kasım Cumartesi saat 13.00’DA 11.Sınıf velilerine Ergen ve Sınav Öğrencisi İle İletişim seminerimiz gerçekleşecektir.