Özel Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak 30 Ekim 2018 Salı günü düzenlemiş olduğumuz “Ankara Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezisi”ni öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Özel Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’de ziyaret ettik. Gezi ekibimiz Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldiler. Özel Mahmut Ön Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Nuran Altuntaş’ın, üzerinde “Mahmut Ön Eğitim Kurumları” yazılı çelengi Atatürk’ün mozolesine bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Buradan Misak-ı Milli Kulesi’ne geçildi ve Müdür Yardımcımız Nuran Altuntaş’ın Anıtkabir özel defterini imzalamasıyla resmi tören sona erdi.

Rehberler eşliğinde Anıtkabir Müzesi’nin gezilmesiyle devam eden eğitim ve kültür gezisi I. ve II. Meclis’in, Etnoğrafya Müzesi’nin ziyaret edilmesiyle son buldu.

Öğrencilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan kişileri ve bu temellerin atıldığı yerleri bir an olsun tarihe yolculuk yaparak daha iyi tanıma şansını bu gezi aracılığıyla yakaladılar.

“Ankara Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezimiz” ile Özel Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizle amacına ulaşan, verimli ve planlı bir gezi gerçekleştirmiş olduk. Gezi ve ziyaretimizde emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.