Özel Mahmut Ön Eğitim Kurumları olarak 11 Haziran 2019 Salı günü Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde “2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni”mizi gerçekleştirdik. Törenimiz bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşımızın okunması ile başladı. Konuşmalar bölümünde 8/A sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Eylül Öksüz ve 12/C sınıfı öğrencilerimizden Leyla Ceren Aslan öğrenci konuşmalarını, 12/C sınıfı öğrencilerimizden Volkan Aydemir’in velisi Sayın Sibel Aydemir veli konuşmalarını, Biyoloji öğretmenimiz Sayın Bilge Mintaş öğretmen konuşmalarını, okul müdürümüz Sayın Çiğdem Öntaş müdür konuşmalarını, kurucumuz Sayın Mahmut Ön kurucu konuşmalarını gerçekleştirdiler. Öğrenci etkinlikleri bölümünde öğrencilerimiz dans performansı, piyano resitali, solo performans, solo gitar performansı sergilediler. Daha sonra spor müsabakalarında derece alan öğrencilerimize plaketleri takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerimiz plaketlerini ve diplomalarını alırken Anadolu Lisesi birincimiz Leyla Ceren Aslan mezuniyet kütüğüne plaket çakarak başarısını ölümsüzleştirdi. Flama devir teslim töreninin gerçekleşmesinin ardından öğrencilerimiz mezuniyet andı ile yemin ettiler. Diplomalarını alan öğrencilerimiz kep atarak mezuniyetlerini marşlar eşliğinde kutladılar.