Bugün tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 102.yılıdönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı coşkuyla yapıldı.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz öğretmenlerinden BİLGE MİNTAŞ yaptı. Çanakkale ile ilgili türkülerini seslendirmek üzere müzik Öğretmenimiz FATMA TANER eşliğinde okul koromuz etkinliğimize renk ve anlam kattı.

Çanakkale Zaferi ile ilgili videomuz izlendi. Okulumuz 6-A / 6-B sınıfı öğrencileri “ÇANAKKALE” ve “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ”adlı oratoryomu sahnelemek üzere davet edildi ve izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

9-C sınıfı öğrencilerimizden EZGİ ÖĞÜT ve ZEYNEP İKLİM ATEŞ’İ,”BİR YOLCUYA” adlı şiiri okumak üzere sahneye davet edildi. 9-C sınıfı öğrencilerimizden MÜNEVVER ÖZALP ve ELİF TALAY ATEŞ’İ,”BİR YOLCUYA” adlı şiiri İNGİLİZCE, akabinde 6-A sınıfı öğrencilerimizden ZEYNEP NAZLAÇALAR’I aynı şiiri ALMANCA okumak üzere sahneye davet edildi.

5-A sınıfı öğrencilerimizden IRMAK OLGUN’U “ATATÜRK’ÜN HAYATI” adlı metni İNGİLİZCE okumak üzere sahneye davet edildi.

Programımızı kapatmak üzere okul müdürümüz Mehmet Vural Bey’i kürsüye davet edildi. Anlamlı ve duygu yüklü etkinliği hazırlayıp sunan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

“ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ,GEÇİLEMEYECEK”