Mezuniyet Törenimiz

Mahmut Ön Koleji öğrencileri keplerini yarınlarına fırlattılar. Anadolu Lisesi ve Ortaokulu 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sonunda, Özel Mahmut Ön Anadolu Lisesi ve Ortaokul öğrencileri 25 Mayıs Perşembe günü Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet töreninde yaşamlarında yeni bir döneme başlamanın haklı gururunu yaşadılar.

Törende öğrencilerimiz diplomalarını sınıf öğretmenlerinin elinden alırken akademik olarak okulumuzda ilk üç dereceye giren başarılı öğrenciler plaketlerini kurucumuz, müdürümüz ve müdür yardımcılarımızın elinden alarak ödüllendirildi. Okul birincimiz Zeynep Rahma Mezuniyet Kütüğüne İsim plakasını alkışlarla çaktı.Tören sonunda öğrencilerimiz büyük bir heyecanla keplerini havaya fırlattılar.

Bu yazı için yorumlar kapalı.